Ferdighus.com
Cover

Få 5 000 oppdragsforespørsler hvert år

Ønsker du å komme i kontakt med nordmenn som er på jakt etter et ferdighus? Avhengig av dekning kan din bedrift motta over 5 000 oppdrag fra oss hvert eneste år.

Som Norges desidert største dedikerte husportal hjelper vi til med å finne personer som ønsker å bygge hus, slik at dere kan konsentrere dere om det dere er gode på: levere gode hus til fornøyde kunder.

Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med vår markedsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende prat rundt muligheter og tilbud.

En annen strategi enn de generelle anbudstjenestene

I de siste årene har det dukket opp mange nettsider som henter inn anbud/oppdrag fra forbrukere og videreformidler disse til bedrifter. Felles for alle er at de er svært generelle og har stort fokus på pris.

Vi ønsker i stedet å ha en bunnsolid tjeneste der kundene våre skal være trygg på å få tilbud med god kvalitet og standard. Vi oppfordrer ikke til prispress, men snarere å gi kunden et godt bilde av tilbudet som eksisterer i deres region, slik at han eller hun kan finne det ferdighuset som passer best til sin smak og sine behov.

Som eneste aktøren i Norge har vi laget en tjeneste spesialisert på ferdighus. Vår visjon er, i tillegg til anbudstjenesten, å gi brukerne informasjon og støtte gjennom hele prosessen fra boligdrøm til byggetillatelse og kjøp.

Interessert i å høre mer?

Ta kontakt med vår markedsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om oss

Ferdighus.com drives av Nettbureau AS, et norsk selskap spesialisert i markedsføring og konseptutvikling på internett. Vi også andre vellykkede nisjesider innen boligsegmentet med fornøyde bedriftskunder, blant annet innen boligalarm og boliglån. Ta kontakt om du ønsker referansekunder.

Ta markedsandeler i ditt område! Få utforpliktende informasjon rundt din bedrifts muligheter på ferdighus.com.

* Bedriftsnavn er nødvendig. * Bedriftsnavn må inneholde minst 2 bokstaver.
* Kontaktperson er nødvendig. * Kontaktperson må inneholde minst 2 bokstaver.
* Telefonnummer er nødvendig. * Telefonnummeret må bestå av 8 siffer. * Telefonnummeret må bestå av siffer.
* E-post er nødvendig. * E-post er ikke skrevet riktig. * E-postadressen eksisterer ikke.
Følg oss på Facebook

Følg oss på vår Facebookside for å holde deg oppdatert på ferdighusmarkedet.