Kristian Vinkenes og Anders Øie
Fra venstre: Utviklingsansvarlig Kristian Vinkenes og Forretningsansvarlig Anders Øie fra Ferdighus.com-teamet.

Tjenesten som hjelper deg å realisere husdrømmen!

Ferdighus.com er Norges desidert største nettside dedikert til ferdighus og husbygging. Hver eneste måned er over 10.000 nordmenn inne for å hente inspirasjon, lese seg opp på nyttig informasjon eller innhente tilbud fra husleverandører.

Kundeløfte

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for ferdighus. Målet er at du skal få tilstrekkelig informasjon til å kunne ta riktig beslutning for deg. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av våre samarbeidspartnere. Du mottar huskataloger og uforpliktende tilbud fra inntil fem leverandører.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette reflekteres i tjenesten vi tilbyr og hvilke partnere vi samarbeider med. Ferdighus.com jobber for å sette deg som kunde i kontakt med selskaper som kan levere ferdighus av høy kvalitet til en god og konkurransedyktig pris.

Slik fungerer det

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vår tjeneste er helt gratis og hjelper deg til å finne rett produkt for dine behov til konkurransedyktige priser. I tillegg til anbudstjenesten har vi artikler som gir deg informasjon om produkter, priser og marked. Slik hjelper vi deg med å velge riktig produkt, og du sparer tid og penger.

Fyll ut skjemaet, så får du tilbud fra inntil fem selskaper som kan levere ferdighus på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på et solid og fint ferdighus.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på denne siden for å motta uforpliktende tilbud på ferdighus fra flere leverandører.

I tillegg gir vi deg relevant informasjon om ulike hus, samt tips til hvordan du skal velge riktig for dine behov. Slik får du et solid grunnlag for å ta gode og informerte beslutninger.

I artiklene våre kan du lese mer om finansiering, miljø, ferdighus kontra arkitekthus, hva som følger med i prisen og mye annet. Våre samarbeidspartnere leverer alt fra tradisjonelle til moderne hus, alt ettersom hva dine behov er.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ferdighus.com er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Utvalgte husleverandører